Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gemarineerde zeeduivelspiesen

Aantal personen: 4

Ingrediënten

600 gr zeeduivel- of zeewolffilet
2 teentjes knoflook
4 eetlepels ketjap manis
3 eetlepels citroensap
1/2 eetlepel kerriepoeder
2 eetlepels slaolie

Bereiden

Spoel de zeeduivelfilets onder de koude kraan af en dep ze
droog.
Snijd de filets in stukjes van ± 3 cm en rijg ze aan 4
lange spiesen of 8 satéstokjes.
Pers de teentjes knoflook uit en meng ze met de ketjap, het
citroensap, het kerriepoeder en de slaolie.
Bestrijk de visspiesen met dit mengsel en laat ze 20 minuten
in de koelkast liggen.
Verwarm de grill of de barbecue voor.
Leg de zeeduivelspiesen op het rooster onder de hete grill of
op de barbecue en laat ze in ± 10 minuten gaar
worden.
Lekker met knoflooksaus, tomatensalade en stokbrood.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Asperges met zeewolf en rivierkreeftjes
sill i senapssas(haring in mosterdsaus)
Tongrolletjes met groene saus
Spaghetti di mare
Gepeperde zeeduivelfilets

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes